پوست و مو

قهوه در کاهش خطر روزآسه

قهوه در کاهش خطر روزآسه

محققان در بررسی‌های خود نشان دادند

قهوه در کاهش خطر روزآسه،محققان در یک مطالعه تحقیقاتی نشان دادند دور از پیشرفت روزآسه، مصرف بالاتر قهوه کافئینه شده، با کاهش خطر روزآسه همراه است. کافئین دریافت شده از دیگر منابع، مانند سودای کافئینه شده، چای و شکلات به نظر می‌رسد این اثر محافظتی را نداشته باشد.
محققان در این مطالعه، اطلاعات به دست آمده را از مطالعه کوهورت طولی Nurses’ Health Study II آنالیز کرده و یک ارتباط دوز – پاسخ با افزایش مصرف کافئین به طور کلی و قهروه به طور اختصاصی پیدا کردند، که مانع از محدود کردن مصرف کافئین و مصرف قهوه برای پیشگیری از شعله‌ور شدن روزآسه می‌شود. خطر مطلق بروز روزآسه تا ۱۳۲ در هر ۱۰۰ هزار فرد – سال برای بالاترین چارک مصرف کافئین در مقایسه با کمترین آن کاهش نشان داد و به‌طور مشابه، تا ۱۳۱ در هر ۱۰۰ هزار فرد – سال برای مصرف قهوه کافئینه با حداقل ۴ فنجان در روز در مقایسه با کمتر از یک فنجان در ماه کاهش داشت. ترجمه این تاثیر، عبارت است از کاهش ۲۳ درصدی در خطر بروز روزآسه با مصرف حداقل ۴ فنجان قهوه در روز (نسبت خطر: ۷۷/۰). برای قهوه بدون کافئین، نسبت خطر برابر با ۸۰/۰ گزارش شد، اما این کاهش معنی‌دار آماری نبود. نویسندگان متذکر می‌شوند که مصرف بالاتر کافئین در این مطالعه با سیگاری بودن در حال حاضر یا در گذشته و مصرف قرص‌های ضدبارداری خوراکی بوده، همچنین با سن بالاتر و مصرف بیشتر الکل. این یافته که مصرف کافئین از قهوه اثر پیشگیرانه بر خطر پیشرفت روزآسه دارد، می‌تواند کاربرد بالینی و عمومی داشته باشد و بتوان در این زمینه به بیماران آگاهی داد. در واقع، ارائه پیام‌های عمومی با توجه به اثر حفاظتی قهوه و کافئین در برابر پیشرفت روزآسه ضروری است. به گفته محققان، این مطالعه شواهدی را نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به روزآسه نباید از نوشیدن قهوه اجتناب کنند و نتایج به دست آمده، شواهد و دلیل دیگری را فراهم می‌آورند که به طور منظم به مصرف قهوه ادامه دهیم. به گفته نویسندگان، کافئین ممکن است از طریق اثر بر انقباض عروق عمل کند، و با افزایش مصرف، وازودیلاتاسیون کاهش یافته و نشانه‌های بیماری نیز کم می‌شوند. کافئین همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و دارای اثرات ایمونوساپرسان است که می‌تواند موجب کاهش التهاب شود. کافئین همچنین می‌تواند سطوح هورمون‌هایی را نظیر آدرنالین، نورآدرنالین و کورتیزول تنظیم کند، و از این راه نیز بر روزآسه تاثیر درمانی داشته باشد.
نویسندگان این مقاله گمان می‌کنند که اگر چه ترکیبات دیگر در قهوه ممکن است خطر را کم کند، فقدان اثر قهوه بدون کافئین این توضیح را تضعیف می‌کند. آنها پیشنهاد می‌کنند که گرما در قهوه بدون کافئین، که دارای محافظ جبرانی کافئین نیست، ممکن است اثر مثبت قهوه نوشیدنی را از بین ببرد.
نویسندگان توضیح می‌دهند که شاید فقدان تاثیر به دست آمده از منابع کافئین غیرقهوه، به دلیل کم بودن محتوای کافئین این غذاها و نوشیدنی‌ها است.

قهوه در کاهش خطر روزآسه

قهوه در کاهش خطر روزآسه

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن