زنان و زایمان

زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری

زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری

آپ تودیت ۲۰۱۷
زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری،استفاده از غذاهای حاوی زنجبیل (از جمله، چای زنجبیل، آب‌نبات زنجبیل و غذاهایی را که با ریشه و شربت زنجبیل درست شده باشند) در درمان تهوع استفراغ ملایم خانم‌های باردار توصیه می‌شود.
استفاده از فرآورده‌های حاوی زنجبیل پودر شده (ازجمله مکمل‌های زنجبیل) توصیه نمی‌شود، زیرا، استانداردسازی مناسب فرآورده‌های دارویی حاوی زنجبیل به آسانی در دسترس نیست ولی اگر این فراوره‌ها تجویز شوند تا دوز ۱-۵/۱ گرم طی ۲۴ ساعت در دوزهای منقسم ایمن هستند (به‌عنوان مثال تجویز کپسول‌های ۲۵۰ میلی‌گرمی (زینتوما) هر ۶ ساعت در روز).
در سال ۲۰۱۴، مرور سیستمیک و فرابررسی از ۱۲ کارازمایی تصادفی شده شاهددار شامل ۱۲۷۸ خانم باردار، نشان داد که زنجبیل باعث بهبود تهوع در مقایسه با پلاسبو شد ولی بطور معنادار نتوانست استفراغ را کاهش دهد.

فارماکولوژی بالینی داروها در دوران بارداری
زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری،اثربخشی زنجبیل در کارآزمایی‌های تصادفی شده نشان داده شده و زنجبیل می‌تواند به‌طور ایمن تا دوز ۱۰۰۰ میلی‌گرم در روز استفاده شود.
زنجبیل و ویتامین B6 بطور گسترده در کنترل تهوع استفراغ بارداری استفاده می‌شوند.

هندبوک بالینی کنترل دارویی اختلالات شایع در دوران بارداری
زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری،زنجبیل یکی از مداخلات درمانی است که توسط کالج متخصصین زنان و زایمان امریکا (ACOG) توصیه شده است. اعتقاد براین است که زنجبیل از طریق تحریک موتیلیته دستگاه گوارش،تحریک ترشحات بزاق و صفرا و گاستریک باعث کنترل علائم تهوع استفراغ دوران بارداری می‌شود.
از نظر تئوری، زنجبیل می‌تواند از طریق مهار ترومبوکسان‌سنتاز و اثر روی عملکرد پلاکتی، باعث افزایش ریسک خونریزی شود، بنابراین، زنجبیل نباید در افرادی که همزمان از داروهای ضدانعقاد نیز استفاده می‌کنند استفاده شود.

زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری

زنجبیل،کنترل تهوع و استفراغ بارداری

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مرتبط

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن